Golte 2013

V času podaljšanega vikenda (petek, 8.2.20013 - nedelj, 10.2.2013) imamo možnost najema lovske koče na Golteh (lokacija: http://shrani.si/f/3o/id/1YtbpgGL/golte1.jpg), v kateri lahko prenočuje do 12 oseb. Cena najema 80 € na dan oz. 240 evrov za 3 dni, torej 24 € po osebi, če bi nas bilo vsaj deset.

Glede prehrane (glavnega obroka) sem dogovorjen, da nam pripravijo en dan srnin golaž, en dan pa meso izpod peke, seveda za primerno ceno. Sicer pa po dogovoru.

Če bo preko vikenda vreme primerno za smučanje, si bom Objekt šel ogledat, zato več informacij naknadno.

Možne aktivnosti poleg smučanja in letenja so še smučarski teki, pohodništvo, izlet na motornih saneh, savna, masaža, kopanje v notranjem ali zunanjem bazenu v Hotelu itd.; več na: http://www.booking.com/hotel/si/golte.sl.html?aid=335206;label=golte-wNn...) in seveda vse ostalo, kar je v navadi na takem druženju.

Ker je termin na podaljšan vikend, moram rezervacijo čimprej potrditi, zato me interesenti čimprej kontaktirajte na 041 470 906 ali na peter.ockerl@amis.net.

LP

Peter Očkerl

golte v znamenju albatrosa

golte uspele prijetna družba,smuka in letenje kot mora biti,ostali se drugič lahko pridružite lp jani