Preskoči navigacijo .

letenje v Kemerju-Turčija

Turistična agencija Relax organizira letalski prevoz in letovanje v kraju Kemer-Kiris 05.10.2009, po zelo ugodni ceni 455 eur in to all inkluziv v hotelu z 4. zvezdicami v ceno so vštete vse takse in ostalo, za nas je to zanimiva destinacija saj je v neposredni bližini(13 km)od hotela gondolska žičnica, ki nas ponese na višino 2365m na goro Tahtali od koder se da vzleteti z padalom. Jaz in Marjana sva se že odločila za potovanje,če je še kakšen intresent naj pokliče in to čim prej zaradi rezervacij.Isto potovanje organizirajo tudi Srbski padalci in sicer od 15.09.2009.Za ogled aranžmaja lahko kliknete na povezave:http://www.relax.si/kraj.aspx?krajid=1155 .Za ogled slik pa: http://www.tahtali.com/english/aerial-cableway.htm ,Padalske slike so pod galerijo in events lp jani

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

vreme

Predstavitveni film za goro

Predstavitveni film za goro Tahtali
http://www.tahtali.com/downloads/filmenglish.flv
(za predvajanje uporabite program VLC - http://www.videolan.org/vlc/)

za kemer je do sedaj

za kemer je do sedaj prijavljenih že 5 parov in smo tudi že vplačali.kar nekaj članov bi šlo dol letet, vendar imajo obveznosti.škoda da nas ne bo več.no bomo pa mi letos za sonde. lp.

jaz grem v ponedeljek

jaz grem v ponedeljek rezervirati,ker imajo za ta termin samo še 40 mest na letalu lp Jani

Letenje v Turčiji

Si me kar navdušil. Moram preveriti, če imam v tem času kake službene obveznosti, pa če bo Majda dobila dopust itd, potem pa te pokličem. Fajn bi bilo, če bi nas šla večja skupina.