Preskoči navigacijo .

Društveni znak

Že nekaj časa je bil v pripravi predlog novega društvenega znaka, ki bi ga dali tudi na majice, katere bomo nabavili v teh dneh. Veliko dela glede priprave raznih variant je vložil naš član Gregor (Skok). Nekaj ostalih članov je pomagalo s pripombami, sugestijami, itd., in tako je nastala končna varianta znaka, ki bi zamenjal našega ptiča, ki je »že v letih« ;-)

Znak si lahko ogledate v "Galerija društva". Barvne kombinacije še niso popolnoma določene. Tukaj pa lahko napišete, kakšno je vaše mnenje glede znaka.

LP

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

logo

Zelo všečen in huuud logo!
lp r.

varianti na črni podlagi

varianti na črni podlagi sta prikaz, kako deluje logo na drugih aplikacijah - npr. črna majici, ...

A bi bla varianta ta znak

A bi bla varianta ta znak naredit še kot nalepko za na avto?

Men je tud zlo dober.

Men je tud zlo dober. Predvsem mi je dobra rumeno-črna kombinacija.

men zgleda kul

men zgleda kul

Znak

Znak na črni podlagi (svarilna rumeno črna kombinacija)res pade v oči, vendar bo malo čudno zgledal, če ga bomo kdaj tiskali na svetle majice, morda celo na bele - vse belo, gor pa velik črn kvadrat. Zato se bolj nagibam k varianti brez podlage oz. na beli podlagi. Vse, kar je na logotipu, naj bi nekaj pomenilo, vendar bi za črn kvadrat težko našli kak pameten pomen.

Mogoče bi malo razmislili o barvni kombinaciji Celja, ker imamo pač sedež ravno v Celju. To je rumeno modra kombinacija. Mogoče moder napis Albatros, ostalo rumeno, ali pa obratno. Potrebno bi bilo videti, kako izgleda. Konec koncev je naš prostor nebo, torej bi moralo biti kaj modrega vmes. Če bi delali kako kombinacijo iz nacionalnih barv, bi pa morda bilo že malo kičasto.

Tak logotip društva (s padalom oz. padalcem) bi potem lahko tudi zamenjal že standardne nalepke padalčka. Izražal bi ne le pripadnost športni panogi, ampak tudi društvu.

Toliko o mojem razmišljanju. Sicer proti rdeči nimam nič, vendar mi je veliko bolj všeč modra pa tudi rumena.

LP Peter

Ni mišljeno, da bi na beli

Ni mišljeno, da bi na beli majici imeli črn kvadratek pa rumen logo. Jaz si predstavljam, da je ozadje brezbarvno, potem pa barvo napisa prilagodimo ozadju (pr.: črna ali modra majica - rumen napis, bela majica - rdeč napis, itd.).