Dopust v Franciji - Dune de Pyla

Dne 30.7.2008 se odpravljamo na dopust v Dune de Pyla. Dopust naj bi trajal predvidoma do 11.9.2008.
Med potjo do Francije in nazaj si bomo ogledali nekaj znamenitosti. Podrobni načrt poti in dopusta bomo objavili do 30.5.08.Zaenkrat nas potuje vsaj šest oseb.
Vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo. Bivanje u kampu www.Pyla-camping.com.
Cene v kampu so za dve osebi plus avto plus šotor in elektrika 30evrov,dodatna oseba 8,5 eu,extra šotor 2evra, taksa 0,40. Ob prijavi več oseb možen najem kombija za obdobje 30.7. do 11.9. je cena 732 evrov. Skupno km bi bilo cca 3500. Cestnina v SLO je 3,70 evra, v IT 39,30 eu, v FR pa 60,50 eu. Gorivo stane v IT 1,40 eu, v FR 1,06 eu. Ob prijavi vsaj šestih oseb na vozilo bi bili stroški brez hrane cca 280 eu na osebo. Zainteresirani lahko pokličejo na št. 040-705-811,Jani.

info o dopustu?

Jani.

A so že kakšni izračuni kolk pride na osebo,če gre za to varianto?
l.p.
Mitja

Dopust v franciji

brez hrane je informativni izračun,cca280e,seveda pa se končna cena ne da izračunati,dokler ni znano točno število dopustnikov.ob pravšnji prijavi oseb,bi bila cena lahko tudi nižja.lp jani