Preskoči navigacijo .

Društveni letalni dresi

Pozdravljeni,

preko naše Zveze za prosto letenje Slovenije je organizirana akcija možnosti nabave kvalitetnih letalnih dresov. Dizajn dresov izhaja iz logotipa ZPLS, na enem rokavu pa se lahko vključi personalizacija, to je logotip in napis društva.

Ponudba je bila objavljena na 2. strani revije Ikar v septembru. Maloprodajna cena za model z zadrgo z osnovnim dizajnom + personalizacijo je bila z davkom 59,90 EUR.
Po objavi je bil s proizvajalcem dosežen še dodatni popust na količino (za več kot 10), takrat je cena 49,90 EUR. Dodaten 10 % popust je tudi za naročilo do 15.10.2018, to je dodatnih 5 EUR ceneje in se cena tako zniža na okoli 45 EUR.
Novica o možnosti nabave letalnih dresov je objavljena na spletni strani ZPLS:
https://sffa.org/article/zpls-dresispeedarmi

Tudi UO ZPLS je na sestanku ob koncu septembra sprejel sklep, da zveza prispeva vsakemu članu 5 EUR. Glede na to, da imamo v DJP Albatros na bančnem računu nekaj sredstev, prispeva tudi naše društvo 10 EUR. S temi dodatnimi 15 EUR pridemo na ceno 30 EUR, kar je točno polovica prvotne cene.

Glede na to, da so bili letalni dresi zadnjih nekaj let točka dnevnega reda na naših občnih zborih in ni prišlo do realizacije, menimo, da je sedaj priložnost, da to uredimo. Glede velikosti bomo dobili nekaj vzorcev za preizkus in potem prijavljenim sporočili, katera velikost je primerna za njih.

Vse, ki se boste odločili za nabavo, naprošamo, da to potrdite najkasneje do srede, 10.10.2018 na mail: info@albatroscelje-drustvo.si

Lep pozdrav
http://albatroscelje-drustvo.si/

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

Letalni dresi, ki smo jih

Letalni dresi, ki smo jih naročili, so v izdelavi in jih dobite v začetku decembra. Strošek na posameznika, kot je bilo dogovorjeno - 30 EUR.

Lep pozdrav

http://albatroscelje-drustvo.si/

Letalni dresi so izdelani,

Letalni dresi so izdelani, lahko jih že dobite.

LP