Društvena obvestila – oktober 2011

--- Zaključila se je sezona OLC v preletih, ki je trajala od 15.9.2010 do 15.9.2011. Člani našega društva smo leteli zelo veliko in predvsem varno in prepričljivo osvojili 1. mesto v številu prijavljenih poletov med več kot 80 klubi in društvi iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbije. Rezultati trenutno niso dosegljivi na internetu, ker se je internetna stran prenovila, bodo pa kmalu. Preleti v novi sezoni, ki traja od 15.9.2011 do 15.10.2012 so dosegljivi na:
Čestitke vsem za izreden društveni uspeh in veliko lepega in varnega letenja v novi sezoni.

--- Na naši društveni strani smo dodali tabelo s tekočim pregledom zadnjih letov naših članov.

--- V soboto, 15 oktobra 2011 od 7.ure dalje prireja PROPELER GARDA srečanje motornih padalcev. Dogajanje se bo cel dan odvijalo na letališču AK Sršen v Čagoni pri Cerkvenjaku. Ob tej priliki bo za proste letalce tudi tekmovanje z vitlo v natančnosti pristajanja. Za najboljse tri bodo pripravili simbolične nagrade. Prijava na pika tekmo na 041 322834 (sms), cena prijavnine je simboličnih 10 €. Dodatne informacije za motorno letenje – 041 788909 (Ivan), 041 296680 (Simon). Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno. Vabljeni!
Video iz lanskega srečanja: www.youtube.com/watch?v=AZw0spuqXl4