Preskoči navigacijo .

Zakaj ne sodelujemo na spletni strani?

Večkrat obiščem našo spletno stran. Na njej je obvestilo, da je trenutno na strani 1 gost(verjetno jaz), malokdaj pa je še kdo.
Ker smo tarnali ,da nimamo spletne strani, lahko zdaj, ko imamo vsaj nekaj, predlagamo in grajamo (to je moje osebno mnenje), kar bi zboljšali in kaj nam ni všeč.
Takoj v začetku sem poskušal naložiti video pa.....
Iz oblikovalskega stališča mi niso všeč veliki gumbi z puščico, ki pa v resnici niso gumbi.
Galerije slik si praktično ne ogledujem, ker mi slike zeloooo.. dolgo odpira, v primerjavi z drugimi galerijami na drugih spletnih straneh.
Statistikam ob temah je namenjenega več prostora kot temi.
Celotna zadeva je tiskalniku prijazna. Osebno bi rajši videl, da je bolj prijazna uporabnikom in bi nas bilo več na strani.
Če preštejem moje pripombe, ugotovim ,da jih sploh ni veliko. Verjetno jih Tadej lahko večino na brzino popravi, če motijo še koga razen mene.
Prav pa bi bilo, da še ostali poveste svoja mnenja.
Lep padalski pozdrav! Miran

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

mene a sam zanima, a komu

mene a sam zanima, a komu spilajo ti videi "starti". Jaz jih nikakor ne morem prepricat da bi se zavrteli. Ima kdo kako idejo?

LP
Nejc

https://vajanadan.si/ Tudi

https://vajanadan.si/
Tudi meni nikakor ne špilajo če bo kaka ideja kar javi.

Hej Miran, Dobrodošel na

Hej Miran,

Dobrodošel na naši spletni strani! Vesel sem, da pregleduješ našo stran in podaš svoje pripombe. Prav tako si bomo še bolj veseli, če bomo lahko slišali še več mnenj drugih obiskovalcev. K sreči je Tadej na voljo in lahko poskrbi za hitro popravljanje stvari, ki jih ne marate.

Če lahko kaj pomagam, naj mi pišeš.

Lep pozdrav,

"Špila" samo srednji, ker

"Špila" samo srednji, ker ostali niso pravilno naloženi, zbrisati pa jih nikakor ne morem

odgovor na pisanje MIZE

Glede obiskanosti strani imam jaz malo drugačno videnje,tudi jaz obiskujem našo stran in vidim,da obiskanost ni tako maloštevilčna,sploh če upoštevamo dajstvo,da nas je članov le nekaj več kot 50 in če si ogledamo obiskanost posemeznih strani,je razvidno da se obisk povečuje. Glede na nalaganje video posnetkov pa sem že pred več kot 14. dnevi napisal tadejevo tel. št. in ga lahko vsakdo pokliče za navodila. Statistike pa mislim,da niso teko zelo moteče saj so na povsem ločeni strani in si jih niti ni potrebno ogledovati. za slike pa ti moram povedati da jih jaz odpiram brez problema in traja le kako sekundo,zato ti svetujem da pokliči tadeja da bosta rešila problem. Drugače pa sem jaz,že pred več kot 14 dnevi napisal komentar o spletni strani,kjer sem pozval uporabnike,da naj svoje pripombe objavijo.Vendar ,razen tvojega,ni bilo nobenega odziva,kar pa ni prav,saj kot sem napisal že tam, bo spletna stran polno zaživela le z sodelovanjem uporabnikov. lep padalski pozdrav jani

Prverjanje opcije "odgovori"

Ker mi predhodno ni uspel odgovor, sem vpisal besedilo pod "KJE BOMO LETELI"
LP Miran

MOTI ME!

Ko klikneš opcijo pod komentarjem "odgovori", se pojavi okno za komentar. Logično nadaljevanje je, da klikneš gumb za vpiši komentar. Nato po vpisu "predogled komentarja".Potem pa ostaneš brez opcije POŠLJI. Ostaneta samo gumba "predogled komentarja" in "vpiši komentar". Če ne klikneš slednjega gumba, se komentar ne zapiše.
Zame, ki ne čitam navodil za branje časopisa ,je to nerazumljivo.
LP Miran

tabla Kje bomo leteli!

Jst mam pa se sam en mali komentar za Tadeja oz. kterga koli admina ki ureja stran; a bi se slucajno dal obrnit vrstni red postov na tabli "Kje bomo leteli", tako da bi bil najnovejsi zgoraj,bo po moje na prvi pogled bolj pregledno. No, pa sej tud ce se ne da, vazn da se kdaj kdo kej gor napise.

lp

nejc

Se strinjam s pripombami v

Se strinjam s pripombami v prvem Miranovem tekstu, večino od teh sem že sam javil Tadeju.
Tudi pri Galeriji bi bilo fino, da bi si lahko vsak naredil svoje podalbume (npr. Kaštelir, Letenje iz Pohorja, itd...). Če slučajno to gre (mi še ni ratalo), naj Tadej napiše kako se naredi.
Mora pa biti vse čimbolj enostavno, potem bo vsak imel več volje za kaj objavljat.
Sem pa malo razočaran nad rubriko "Kje bomo leteli", ki je pa prav zares čisto enostavna za hitre razgovore. Tam bi naj bilo več razgovorov in dogovorov o tem kam se bo šlo letet.

LP
Srečko

Miran, tole je šlo čisto

Miran, tole je šlo čisto enostavno. Sem pritisnil "Odgovori", vpisal komentar in pritisnil "Vpiši komentar", pa se je stvar pojavila v razpravi.
So pa tale okna res prevelika, pa tudi vmesni teksti, ki so manj pomembni.

LP

Ja, namesto "Vpiši

Ja, namesto "Vpiši komentar" naj piše na gumbu "Pošlji"

odgor

ok