Preskoči navigacijo .

Občni zbor društva

Vabimo te na občni zbor DJP ALBATROS CELJE, ki bo v soboto, 10. februarja 2024, ob 18. uri v gostišču Hochkraut v Tremerjah (relacija Celje – Laško).

Dnevni red:

Otvoritev skupščine in pozdrav;
Izvolitev organov skupščine:
delovno predsedstvo,
verifikacijska komisija,
zapisnikar in dva overovatelja zapisnika;
Poročilo verifikacijske komisije;
Poročilo predsednika društva;
Poročilo blagajnika društva;
Vokitve organov društva;
Poročilo nadzornega odbora;
Program dela za leto 2024;
Razno.

--- V primeru ugodnega vremena bo pred občnim zborom organizirano društveno letenje na Maliču, Kopitniku, Dobrovljah ali Gori Oljki. Podrobnosti glede letenja bodo objavljene na društveni spletni strani, Albatros Whatsapp skupini in po elektronski pošti.

--- Predvidena društvena članarina je 20 EUR, za študente in upokojence 15 EUR. Članarina za ZPLS (Zveza za prosto letenje Slovenije) je 30 EUR. Naprošamo vas, da zneske poravnate na občnem zboru, da bomo lahko pravočasno uredili obveznosti do ZPLS in do lastnikov površin, ki jih uporabljamo.

--- Preko članstva društva v LZS (Letalska zveza Slovenije) lahko s prijavljanjem svojih letov nastopate v tekmovanju državne lige. Za vnos v register tekmovalcev potrebujemo vašo EMŠO številko, na občnem zboru javite tudi morebitne spremembe vaših ostalih osebnih podatkov (naslov, tel.št., e-mail naslov).

--- Po koncu uradnega dela bo za vse večerja. Stroški pijače so v lastni režiji.

--- Naprošamo vas, da najkasneje do srede, 7.2.2024, potrdite udeležbo s SMS-om na telefon 041 432447 ali mailom na: info@albatros-celje.si

Vabljeni!

http://www.albatroscelje-drustvo.si/